Често задавани въпроси (FAQ)


Кои са предимствата от поръчката онлайн?


 • Гаранция на продуктите продавани в нашия магазин
 • Обърках данните за издаване на фактурата. Искам фактура на юридическо лице ( фирма ), как да постъпя?
 • Получих дефектен продукт, какво трябва да правя?
 • Колко време имам на разположение да взема пратката си от офис на Спиди?
 • В какъв срок ще си получа парите от върнат продукт?
 • В какво състояние трябва да бъде продуктът, който искам да върна?
 • Нямам сертификат за гаранция в колета. Как мога да го получа?
 • Не съм получил фактура. Какво да направя, за да ми бъде предоставена?
 • Не съм удовлетворен от продукта. Как да процедирам, за да го върна?
 • Мога ли да донеса лично продукта за поправка?
 • Продуктът се развали. Как да процедирам, за да бъде поправен?
 • Как ще разбера дали продуктът ми е поправен?

 • Кои са предимствата от поръчката онлайн?
  Поръчката онлайн ти носи редица предимства: 1) Може да бъде направена по всяко време от денонощието и се обработва автоматично, съгласно реда на нейната регистрация; 2) Резервацията на продуктите се прави автоматичко при изпращане на поръчката, ако продукта е със статус „Наличен“; 3) Не чакаш на опашки и не пренасяш ти тежките торби и продукти до дома си; 4) Лесно е за проследяване - влизайки в твоя акаунт, можеш да провериш по всяко време какъв е статуса на твоята поръчка и къде точно се намира.


 • Гаранция на продуктите, продавани в нашия магазин
  Всички продукти, предлагани от нашия сайт, разполагат с условия за гаранция, съгласно действащото законодателство и търговските политики на производителите. Продуктите са нови, в оригинална опаковка, и се дистрибутират от оторизирани от производителя доставчици.
 Ако гаранционната карта на продукта е на наш доверен партньор, тя е издадена директно от производителя и ще я намерите в кутията с продукта,условията на гаранция са написани на нея.
Ако гаранционната карта е издадена от нас,ние предлагаме услугата “Безплатна поправка на продукт“, като е необходимо да изпратиш продукта до наш адрес, от където ще бъде изпратен до сервиза, и след като уредът бъде отремонтиран ние ще го изпратим обратно към теб.
 При констатирана липса на гаранционна карта на продукта в клиентския акаунт или кутията на продукта, е необходимо да сигнализираш в рамките на 48 часа от получаването му. Сигналът следва да бъде изпратен на и-мейл адрес support@baygo.eu. Моля, имай предвид, че нямаме възможност да съдействаме, ако не сме получили сигнала в рамките на този срок.


 • Обърках данните за издаване на фактура. Искам фактура на юридическо лице ( фирма ), как да постъпя?
  Ако след като си регистрирал своята поръчка си установил, че въведените данни не са коректни и желаеш да се променят по някаъв начин (на фирма, смяна на телефон или име) е необходимо само да се свържеш с нас на посочения телефон, който може да откриеш ТУК. Важно е да знаеш, че промяна по фактурата може да бъде направена ако поръчката е фактурирана в рамките на 35 дни.


 • Получих дефектен продукт, какво трябва да правя?
  За продукти, предлагани от нашия магазин, трябва да попълниш Формуляр за връщане на продукт до 48 часа от доставката му.
  Формуляр за връщане на продукт можеш да изтеглиш от  TУК.                                                                                                                                                                                                                               
 • Колко време имам на разположение да взема пратката си от офис на Спиди?
  Имаш на разположение 2 календарни дни, за да вземеш пратката си от офис на Спиди.                                                                                                                                                                       След това можеш да се възползваш от услугата на Спиди - магазинаж. Подробности за нея можеш да откриеш тук - https://www.speedy.bg/bg/storage-fee                                                                                                                                                       
 • В какъв срок ще си получа парите от върнат продукт?
  Сумата ще ти бъде възстановена в срок от най-много 15 дни, считано от датата на  попълване на Формуляр за връщане на продукт. Парите ще бъдат преведи по банковата сметка, която си посочил във формуляра. Ако си заплатил чрез карта, стойността ще ти бъде върната на картата, с която си платил.


 • В какво състояние трябва да бъде продуктът,който искам да върна?
  Продуктът може да бъде върнат, ако е в същото състояние, в което е бил доставен ( няма драскотини, увреждания, непълен комплект аксесоари, увредена опаковка /кутия, токови удари ).


 • Нямам сертификат за гаранция в колета. Как мога да го получа?
  За продукти със сертификати за гаранция, издадена директно от производителя, ще може да го откриеш в кутията на съответния продукт при доставка. В случай, че липсва сертификат за гаранция, можеш да се свържеш с нас на тел. 054 911 000 или na е-mail: support@baygo.eu.


 • Не съм получил фактура. Какво да направя, за да ми бъде предоставена?
  В случай, че си предоставил данни за фактура, а не си получил такава, можеш да се свържеш с нас на тел. 054 911 000 или na е-mail: support@baygo.eu


 • Не съм удолетворен от продукта. Как да процедирам, за да го върна?
  Провери дали продуктът е годен за връщане и след това попълни Формуляр за връщане на продукт, но не и по-късно от 15 календарни дни след получаването/вземането му. Продуктът трябва да бъде върнат в същото състояние, в което е бил доставен и да няма следи от употреба.
  Формуляр за връщане на продукт можеш да изтеглиш от ТУК.


 • Мога ли да донеса лично продукта за поправка?
  Продукти, за които е необходима поправка, ще бъдат изпращани само чрез нашите куриери до нашия сервиз.


 • Продуктът се развали. Как да процедирам, за да бъде поправен?
  Провери дали е валидна гаранцията на продукта. Трябва да попълниш Формуляр за гаранция на продукт и да го изпратиш на и-мейл: support@baygo.eu.  Необходимо е да изпратиш уреда, придружен от стоковата разписка, платежния документ от Спиди (пощенски паричен превод) и гаранционната карта по куриер Speedy до нашия сервиз. Формуляр за Гаранция на продукт можеш да намериш ТУК.


 • Как ще разбера дали продуктът ми е поправен?
  След като сте изпратили продукт за поправка, максималният срок, в който ще Ви бъде върнат е 15 работни дни. След установяване на дефекта от сервиза ни ще се свържем с Вас по имейл или на посочения телефонен номер, за да Ви предоставим пълна информация.

   
  Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас.