Проверка на пратката


Възможността за проверка на пратката преди заплащане е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от BayGo. 
Даваме ти право да провериш дали получаваш точно това, което си поръчал, за да избегнеш връщането на объркана поръчка.
В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, тоест имаш възможност да разгледаш продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележиш, че продуктът не е в изрядно състояние, можеш да откажеш поръчката. В случай че изборът ти на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплащаш съответната сумата. Ако пък си платил директно онлайн чрез кредитна/дебитна карта, ще ти върнем парите с превод по същата сметка, от която е извършено плащането, след като пратката бъде върната към нас и проверена.
Не е възможно, обаче да провериш техническото състояние на продукта, да го тестваш дали се включва и как работи, след което да откажеш поръчката. Ако забелязваш нередности от този тип, можеш да се възползваш от услугите по гаранция и сервиз.
Проверка на пратката преди заплащане могат да извършват както физически, така и юридически лица, направили поръчка от BayGo.